Δελτία Τύπου

Job Festival Επί Το έργον

Η συμμετοχή μας στο μεγαλύτερο φεστιβάλ εργασίας που διεξάγεται στην Ελλάδα είναι γεγονός!

Μια Πρωτοβουλία Αγάπης του Ομίλου Ιατρόπολις

Ο Όμιλος Ιατρόπολις στα πλαίσια των δράσεων Κοινωνικής Ευθύνης ξεκινάει μια νέα πρωτοβουλία υποστήριξης των οργανώσεων Φλόγα Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια και Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών/Πόρτα Ανοιχτή.

Μήνας Πρόληψης και Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού: Εκπαίδευση, Ενδυνάμωση, Δράση

Ο Οκτώβριος είναι ο μήνας Πρόληψης και Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού. Η δράση αυτή αποτελεί μια ετήσια καμπάνια με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού στο σημαντικό ζήτημα της Πρόληψης και έγκαιρης Διάγνωσης μέσα από τον ετήσιο έλεγχο. 

Ο Όμιλος Ιατρόπολις συμμετέχει στο πρόγραμμα «Φώφη Γεννηματά»

Δωρεάν Προληπτική Ψηφιακή Μαστογραφία

Ο Όμιλος Ιατρόπολις εδώ και 36 χρόνια προσφέρει αξιόπιστες υπηρεσίες υγείας, με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και πρωτοπορία στις απεικονιστικές, μικροβιολογικές εξετάσεις και στην Ακτινοθεραπεία. Από την πρώτη στιγμή της έναρξης του προγράμματος «Φώφη Γεννηματά» συμμετέχει στον προληπτικό και προσυμπτωματικό έλεγχο για τον καρκίνο του μαστού. 

Ο Όμιλος Ιατρόπολις υποστηρίζει την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας

Η Υγεία μας αποτελεί το πολυτιμότερο αγαθό

Κάθε χρόνο στις 7 Απριλίου εορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα Υγείας, η οποία επικεντρώνεται σε θέματα δημόσιας υγείας, που εναλλάσονται ανάλογα με τα γεγονότα της εποχής. Το φετινό θέμα της Παγκόσμιας Ημέρας Υγείας είναι “Ο πλανήτης μας, η Υγεία μας” και εστιάζει στην πανδημία, τη μόλυνση του περιβάλλοντος και στην αύξηση των περιστατικών καρκίνου, άσθματος και καρδιαγγειακών παθήσεων.

Ο Όμιλος Ιατρόπολις και φέτος στο πλευρό των γυναικών

Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας εορτάζεται κάθε χρόνο στις 8 Μαρτίου, ώστε να προωθηθούν τα κοινωνικά, οικονομικά, πολιτισμικά και πολιτικά επιτεύγματα των γυναικών. Ιστορικά, η πρώτη τήρηση της ονομάστηκε «Εθνική Ημέρα της Γυναίκας» και πραγματοποιήθηκε στις 28 Φεβρουαρίου του 1909 στη Νέα Υόρκη.

Ιατρόπολις και στη Νέα Σμύρνη

Η Νέα Σμύρνη αποτέλεσε την νέα πρόκληση, για να µεταµορφώσουµε τις ήδη υπάρχουσες υπηρεσίες πρωτοβάθµιας φροντίδας υγείας της περιοχής, σε υπηρεσίες πρωτοβάθµιας φροντίδας υγείας υψηλής τεχνολογίας, µόνο µε χρήση καινοτόµων µεθόδων απεικόνισης και προσβάσιμες από όλους.

Εδώ ιδρύσαµε το ένατο (9ο) µας κατάστηµα.

35 Χρόνια Όμιλος Ιατρόπολις

Τα 35 χρόνια λειτουργίας του κλείνει φέτος ο Όμιλος Ιατρόπολις που ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1986 στο Χαλάνδρι με την πρώτη του διαγνωστική μονάδα. Τότε εγκαταστάθηκε ο πρώτος Μαγνητικός Τομογράφος στην Ελλάδα, που αποτελούσε καινοτόμο και πρωτοποριακή απεικονιστική μέθοδο για τα δεδομένα της εποχής. Άλλωστε επρόκειτο για τον πρώτο Μαγνητικό Τομογράφο στην Ελλάδα, που ήταν και ο μοναδικός στα Βαλκάνια μέχρι το 1991.

Παγκόσμια Ημέρα Υγείας

Η φετινή Παγκόσμια Ημέρα Υγείας μας βρίσκει αντιμέτωπους με την πανδημία Covid-19 για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας επισημαίνει ότι ενώ η πανδημία έχει προκαλέσει μεγάλα προβλήματα σε όλες τις χώρες, ο αντίκτυπός της σε κάποιες ήδη ευάλωτες κοινωνίες είναι αρκετά μεγαλύτερος. Η ελλιπής πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας αλλά και σε ασφαλή περιβάλλοντα με καθαρό νερό, αέρα και φαγητό υπογραμμίζει αυτές τις ανισότητες.

Ο Όμιλος Ιατρόπολις στο πλευρό των γυναικών με Αξιοπιστία και Ασφάλεια

Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας εορτάζεται κάθε χρόνο στις 8 Μαρτίου, ώστε να προωθηθούν τα κοινωνικά, οικονομικά, πολιτισμικά και πολιτικά επιτεύγματα των γυναικών. Ιστορικά, η πρώτη τηρησή της ονομάστηκε «Εθνική Ημέρα της Γυναίκας» και πραγματοποιήθηκε στις 28 Φεβρουαρίου του 1909 στη Νέα Υόρκη.