Ο Όμιλος Ιατρόπολις με γνώμονα την εξυπηρέτηση όλων των ασθενών αλλά και την ισότιμη προσβασιμότητα σε αξιόπιστες υπηρεσίες υγείας προσφέρει τη νέα υπηρεσία των Υπερηχογραφημάτων και Triplex Αγγείων κατ'οίκον. Η ομάδα των έμπειρων και ειδικευμένων ιατρών - ακτινολόγων μας διενεργούν τις εξετάσεις στο χώρο σας κατόπιν ραντεβού.


Οι εξετάσεις πραγματοποιούνται με φορητούς υπερηχοτομoγράφους τελευταίας τεχνολογίας (του αμερικανικού οίκου General Electric - GE) διασφαλίζοντας ποιότητα και αξιοπιστία των αποτελεσμάτων.

Μετά την ολοκλήρωση της εξέτασης ενημερώνεστε άμεσα από τον ιατρό για το αποτέλεσμα αυτής, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας με τον θεράποντα ιατρό.

Οι εξετάσεις πραγματοποιούνται κατόπιν ραντεβού 7 μέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες του χρόνο.

 

Ποιες περιοχές εξυπηρετούνται;

Εξυπηρετείται το μεγαλύτερο μέρος της Αττικής (κεντρικός τομέας, νότια , δυτικά και βόρεια προάστια) και Πειραιά. Παράλληλα παρέχεται η δυνατότητα εξυπηρέτησης και πιο απομακρυσμένων περιοχών στον νομό Αττικής κατόπιν συνεννόησης.Σε ποιους απευθύνεται η υπηρεσία;

Η υπηρεσία απευθύνεται σε:

  • Ασθενείς που αδυνατούν να μετακινηθούν (βαριά νοσούντες, μετεγχειρητικούς ασθενείς, ηλικιωμένους, ανθρώπους με σοβαρά κινητικά προβλήματα).
  • Σε ευρύτερο κοινό, σε όσους επιθυμούν να πραγματοποιήσουν τους προγραματισμένους τους απεικονιστικούς ελέγχους (check up), από το ασφαλές περιβάλλον του χώρου τους αποφεύγοντας μετακινήσεις σε δομές υγείας.

 

Ποια είδη εξετάσεων πραγματοποιούνται;

  • Υπερηχογραφήματα άνω / κάτω κοιλίας, θυρεοειδούς, μαστών, μαλακών μορίων, οσχέου, τραχήλου
  • Triplex φλεβών και αρτηριών άκρων, καρωτίδων και σπονδυλικών αρτηριών, κοιλιακής αορτής/ λαγονίων, νεφρικών φλεβών
  • Triplex καρδιάς

 

Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού απευθυνθείτε στο Τμήμα Προγραμματισμού Εξετάσεων, 210-6796250.