Ευκαιρίες καριέρας

ΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ

 athropino dinamiko poioi eimaste

Ο ΟΜΙΛΟΣ ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ

Ο ‘Ομιλος ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ είναι μία διαρκώς αναπτυσσόμενη Ελληνική ανώνυμη εταιρία που ιδρύθηκε το 1986 και πρωτοπορεί στον ιατρικό τομέα, με 9 διαγνωστικά κέντρα και μία εξειδικευμένη ογκολογική κλινική. Η ιδέα της δημιουργίας του ομίλου ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ «γεννήθηκε» πριν από 36 χρόνια, οπότε και οι ιδιοκτήτες εισήγαγαν τη νέα πρωτοποριακή μέθοδο απεικόνισης των οργάνων του σώματος, άγνωστη για τα δεδομένα της εποχής: την εξέταση του «μαγνητικού συντονισμού» (M.R.I) ή μαγνητική τομογραφία. Τότε εγκαταστάθηκε ο πρώτος Μαγνητικός Τομογράφος στην Ελλάδα, που αποτελούσε καινοτόμο και πρωτοποριακή απεικονιστική μέθοδο για τα δεδομένα της εποχής και ήταν και ο μοναδικός στα Βαλκάνια μέχρι το 1991. Ο Όμιλος Ιατρόπολις είναι μία αμιγώς Ελληνική εταιρεία που παρουσιάζει συνεχή ανάπτυξη, ακόμη και σε δύσκολες εποχές οικονομικής και υγειονομικής κρίσης.

 

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ

Οι εργαζόμενοι του Ομίλου ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ είναι άνθρωποι αφοσιωμένοι στο χώρο της υγείας και στη φροντίδα των ασθενών. Κάποιοι από αυτούς είναι μαζί μας για πολλά χρόνια και εξελίσσονται παράλληλα με εμάς. Οι νεότεροι συνεργάτες μας επιλέγουν να εργαστούν κοντά μας ώστε να ενταχθούν σε ένα σύγχρονο περιβάλλον εργασίας με έμφαση στην πρωτοπορία, τη συλλογικότητα και τη συνεχή πρόοδο.

 

Η ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΜΑΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ

Το κυριότερο μέλημα μας είναι η καθημερινή ανταπόκριση στις ανάγκες των συνανθρώπων μας με ευγένεια, ταχύτητα, αξιοπιστία και αποτελεσματικότητα, δίνοντας τον καλύτερό μας εαυτό. Προτεραιότητα μας, ήταν εξ΄αρχής και παραμένει, η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών υγείας, με ένα συνδυασμό συστημάτων υψηλής τεχνολογίας και ανθρώπων εργατικών, φιλόδοξων με σύγχρονες αντιλήψεις και ήθος.